Real: a Man. United ajánlatot tett Sergio Ramosért – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.06.29. 22:36
null
Sergio Ramos Manchesterig „futna” Madridból? (Fotó: Action Images)
A Sky Sports értesülése szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United 28.6 millió fontos ajánlatot tett a Real Madridnak Sergio Ramosért.

 

A 29 éves spanyol védőt az elmúlt hetekben az angol és a spanyol lapok előszeretettel boronáltak össze a „vörös ördögökkel”.

Ramosnak két évig érvényes még a szerződése a blancókkal, és a hírek szerint elégedetlen a keresetével, nagyságrendileg a jelenlegi dupláját szeretné megkapni.

Az elmúlt időszakban olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a madridi klubnak korábban szóban többször örök hűséget fogadó védő zokon vette, hogy a barcelonai ügy kapcsán a Real nem állt ki mellette a nyilvánosság előtt, de azt is sérelmezi, hogy a klubtól eddig még nem kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot.

Ramos kivásárlási ára 200 millió euró, ezt drasztikusan csökkentené a védő, aki a spanyol lapok szerint elengedését kérte a klub vezetőségétől.

„Ramos elmondta a Realnak személyesen, hogy teljes mértékben és véglegesen elkötelezett a távozás mellett, és külön azt kérte, hogy kezdjenek tárgyalásokat a Manchester Uniteddel. Nem akar senki mással tárgyalni a Uniteden kívül” – mondta ezt már a Sky Sports spanyol futballszakértője, Graham Hunter.

„A Manchester Ramos személyében olyan játékos szeretnének megkaparintani a csapata gerincébe, aki tapasztalt, tudja, hogyan kell nyerni, jellemet és tehetséget hoz az együtteshez. Ramos áll a csapat fejlődésének középpontjában, ezért tettek érte ajánlatot. A Real Madridnak nem lehet kétsége afelől, hogy a Manchester Unitedhez akar szerződni.”

„Ramos egy merész és bátor futballista, akinek jellemét sokan magasztalják. Részese akar lenni annak, amikor a Manchester United ismét nagyszerű csapattá válik” – tette hozzá Graham.

A kétszeres Európa- és egyszeres világbajnok, 128-szoros spanyol válogatott védő 2005-ben, 27 millió euróért cserébe érkezett Sevillából a Real Madridhoz, ahol Bajnokok Ligáját, európai Szuperkupát, klub-vb-t, három bajnoki címet, két spanyol kupát és két spanyol Szuperkupát nyert az elmúlt tíz évben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik