PSG: Di María nyílt levélben kért bocsánatot az MU-szurkolóktól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.07. 14:03
Ángel Di María, a Paris Saint-Germain frissen igazolt labdarúgója bocsánatot kért korábbi együttese, a Manchester United szurkolóitól. Az argentin játékos nyílt levelet címzett a „vörös ördögöknek”.

A 27 esztendős, Zlatan Ibrahimovic átigazolási rekordját megdöntő Di Maríát 44 millió fontért szerezte meg a PSG, egy évvel azt követően, hogy a Manchester United brit átigazolási rekordot jelentő 59 millió fontért csábította el a Real Madridtól. Zlatan Ibrahimovic átigazolási rekordját megdöntő Di Maríát 44 millió fontért szerezte meg a PSG, egy évvel azt követően, hogy a Manchester United brit átigazolási rekordot jelentő 59 millió fontért csábította el a Real Madridtól.

A játékos bemutatásakor úgy nyilatkozott, hogy távozása nem az ő, hanem elsősorban a klub döntése volt. Érkezését követően köszönetet mondott Nasszer al-Helaifinak, a PSG elnökének és argentin klubtársának, valamint jó barátjának, Ezequiel Lavezzinek.

Ezt követően nyílt levélben szólt a Manchester United szurkolóihoz.

„Azért írom ezt a levelet, hogy köszönetet mondjak a Manchester United teljes családjának, amiért szeretettel fogadtak és bántak velem a klubnál töltött egy évem alatt.

Hatalmas megtiszteltetés ért, amikor a Manchester United engem választott. Tisztában voltam vele, hogy milyen nagy klubba szerződöm, és jólesett, hogy bíztak bennem.

Ennek ellenére nem úgy alakult ez az egy év, ahogy szerettem volna, ezért bocsánatot kérek. Egy labdarúgó karrierjében gyakran történnek váratlan és nem kívánt események, amelyekre nem lehet felkészülni.

Biztosan állíthatom, hogy a hozzáállásomon semmi sem múlott. A legjobbamat nyújtottam, de a foci nem olyan, mint a matek. Sokszor nem tudjuk befolyásolni a végeredményt, kicsúsznak a dolgok a kezeink közül. Sajnálom, hogy nem az lett belőlem ennél a hatalmas klubnál, mint amire a legtöbben számítottatok.

Szeretnék köszönetet mondani a támogatásért a Manchester United minden tagjának és dolgozójának, és külön köszönet a szurkolóknak, akik végig bíztak bennem, tiszteltek és szerettek.

Most itt az idő, hogy a PSG-re koncentráljak, de sosem felejtem el a Manchester Unitedet” – zárta elköszönő sorait az argentin.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik