PL: megvan Mourinho új munkája, már a héten kezd

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.10. 16:20
Nagyon úgy tűnik, a közeljövőben mégsem vállal munkát edzőként José Mourinho, a portugál tréner ugyanis most szakkommentátorként írt alá a Sky Sports közvetítőcsapatánál.

„A barátaim azt mondják, élvezzem a nyarat, mert korábban sosem volt erre lehetőségem. De nem tudom élvezni, nem vagyok elég boldog hozzá. Hiányzik a futball” – mondta nemrég José Mourinho, aki azonban, úgy tűnik, továbbra sem kapott olyan állásajánlatot, amelyen legalább elgondolkodna.„A barátaim azt mondják, élvezzem a nyarat, mert korábban sosem volt erre lehetőségem. De nem tudom élvezni, nem vagyok elég boldog hozzá. Hiányzik a futball” – mondta nemrég José Mourinho, aki azonban, úgy tűnik, továbbra sem kapott olyan állásajánlatot, amelyen legalább elgondolkodna.

A Sky Sports ugyanis most bejelentette, szerződtették az idényre a portugál ikont, aki a televíziós közvetítések alkalmával a stúdióban elemzi majd a meccseket szakkommentátorként.

Sky Sports on Twitter

Sokat nem is kell várni a Special One debütálására, Mourinho ugyanis már a héten munkába áll, és pont két korábbi csapata mérkőzésén, a vasárnapi Manchester United–Chelsea rangadón láthatjuk először a stúdióban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik