T. I. 2020.03.15 07:46 Frissítve: 2020.03.15 12:59

PL: koronavírus ide vagy oda, Arteta munkában maradt

Mikel Arteta, az Arsenal vezetőedzője az egyik első személy volt a Premier League-ben, akiről hivatalosan is megerősítették, hogy elkapta a koronavírust. Ám ez nem állítja meg a munkában, mint felesége Instagram-beszámolójából kiderült, a férje otthon is elemzéseket készít, edzésterveken és taktikákon dolgozik. Mint Lorena Bernal elmondta, ha nem a koronavírusról lenne szó, még a pálya mellett is simán ott lenne ilyen tünetekkel.

Mikel Arteta továbbra is dolgozik, igaz csak a számítógép mellől (Fotó: AFP)

 

Az Arsenal csütörtökön erősítette meg, hogy Arteta is elkapta a koronavírust, azóta viszont már maga a tréner is jelentkezett, a Twitteren közzétett üzenetben mondott köszönetet a bátorító szavakért és a jókívánságokért. Megjegyezve, hogy jól érzi magát, nincsenek súlyos tünetei és azt kívánja, minél kevesebben fertőződjenek meg. 

Most a felesége, az egykori spanyol szépségkirálynő, Lorena Bernal az Instagramon számolt be férje hogylétéről a követőik számára. Elárulta, férje továbbra is jól érzi magát, mint a videóból kiderül, még a pálya mellett is simán ott lenne ilyen tünetekkel, ha nem a koronavírusról lenne szó. 

„Tudom, sokakat érdekel, hogy mi a helyzet. A férjem rendben van, jól érzi magát. Az igazság az, hogy ilyen tünetekkel normál esetben egy percre sem állt volna meg, még mindig a pálya mellett lenne.”

Bernal elárulta, Arteta jelenleg is dolgozik, meccseket néz, elemez, taktikákról, edzéstervekről értekezik a kollégáival, és összességében azon munkálkodnak, hogy a Premier League kényszerű leállása után minél zökkenőmentesebben térjenek vissza a játékosok és a szakemberek is a meccsrutinba. 

2020.04.03 22:52:04

Angol labdarúgás DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A liga erős, mint a bivaly, eszméletlen pénzek felett diszponál.

2020.04.01 12:16:42

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A dán óriás 35 évesen intett búcsút a Man. Unitednak, visszatekintve ő és Alex Ferguson is amondó, túl korán.

2020.04.01 11:32:45

Angol labdarúgás TOKICS MÁTÉ

Jöjjenek azok a játékosok, akikről előbb ugrik be egy szurkolói dal, mint pályafutása legszebb pillanata.

2020.04.01 19:36:36

Angol labdarúgás BORBÉLY LÁSZLÓ

„Ő Európa legjobb középpályása. A százból az az egy, akinek egy ilyen megoldás az eszébe jut.”

2020.03.27 18:11:08

Angol labdarúgás SZELI MÁTYÁS

Hatodik elveszített döntője után a legfontosabb európai klubtrófeát elnyerte csapatával a német edző.