T. I. 2020.03.15 07:46 Frissítve: 2020.03.15 12:59

PL: koronavírus ide vagy oda, Arteta munkában maradt

Mikel Arteta, az Arsenal vezetőedzője az egyik első személy volt a Premier League-ben, akiről hivatalosan is megerősítették, hogy elkapta a koronavírust. Ám ez nem állítja meg a munkában, mint felesége Instagram-beszámolójából kiderült, a férje otthon is elemzéseket készít, edzésterveken és taktikákon dolgozik. Mint Lorena Bernal elmondta, ha nem a koronavírusról lenne szó, még a pálya mellett is simán ott lenne ilyen tünetekkel.

Mikel Arteta továbbra is dolgozik, igaz csak a számítógép mellől (Fotó: AFP)

 

Az Arsenal csütörtökön erősítette meg, hogy Arteta is elkapta a koronavírust, azóta viszont már maga a tréner is jelentkezett, a Twitteren közzétett üzenetben mondott köszönetet a bátorító szavakért és a jókívánságokért. Megjegyezve, hogy jól érzi magát, nincsenek súlyos tünetei és azt kívánja, minél kevesebben fertőződjenek meg. 

Most a felesége, az egykori spanyol szépségkirálynő, Lorena Bernal az Instagramon számolt be férje hogylétéről a követőik számára. Elárulta, férje továbbra is jól érzi magát, mint a videóból kiderül, még a pálya mellett is simán ott lenne ilyen tünetekkel, ha nem a koronavírusról lenne szó. 

„Tudom, sokakat érdekel, hogy mi a helyzet. A férjem rendben van, jól érzi magát. Az igazság az, hogy ilyen tünetekkel normál esetben egy percre sem állt volna meg, még mindig a pálya mellett lenne.”

Bernal elárulta, Arteta jelenleg is dolgozik, meccseket néz, elemez, taktikákról, edzéstervekről értekezik a kollégáival, és összességében azon munkálkodnak, hogy a Premier League kényszerű leállása után minél zökkenőmentesebben térjenek vissza a játékosok és a szakemberek is a meccsrutinba. 

2020.10.22 11:14:13

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Banánhéjnyira a beteljesedéstől: „A fájdalmaimmal nekem kell együtt élnem, és azt hiszem, sosem múlnak el teljesen."

2020.10.25 19:35:01

Angol labdarúgás H. D.

Két döntetlen és 12 vereség után a „rókák” a PL-érában először nyertek az „ágyúsok” vendégeként.

2020.10.24 15:27:28

Angol labdarúgás H. D.

Ole Gunnar Solskjaer csapata a harmadik bajnokiján is nyeretlen maradt az Old Traffordon.

2020.10.19 19:48:20

Angol labdarúgás DÓCS ÁKOS

Félpályás gólok, ollózós találatok, bivalyerős kapáslövések – az MU legendája bármire képes volt.

2020.10.17 11:17:44

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Öngól, kihagyott 11-es és elpazarolt ziccerek... aztán Pogba és Van de Beek beállása után minden megváltozott.