PL: korábbi angol szövetségi kapitány a Newcastle élén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.10. 19:35
Steve McClaren lett a Premier League-ben szereplő Newcastle United labdarúgócsapatának új menedzsere. Az 54 éves szakember három évre kötelezte el magát az angol csapathoz.

Az angol élvonalbeli bajnokság legutóbbi szezonjában 15. helyen végző Newcastle vezetősége kedden köszönte meg John Carver és segítője, Steve Stone munkáját, míg az új menedzser kinevezéséig egy napot kellett várni.

A négyszeres angol bajnok irányítását Steve McClaren veszi át, aki 2018-ig szóló szerződést írt alá a St. James' Parkban.

A szakvezető korábban a Middlesbrough, a Twente, a Wolfsburg, a Nottingham Forest és a Derby County kispadján is ült, míg 2006 májusa és 2007 decembere között az angol válogatott szövetségi kapitányaként dolgozott.

McClaren elmondta, örömmel vette át Európa egyik legnagyobb klubjának irányítását, célja, hogy trófeákért harcoljon, és a Premier League első nyolc helyének valamelyikén végezzen a Newcastle-vel.

A holland bajnok szakember Bobby Robson és Kevin Keegan után a Newcastle harmadik menedzsere, aki ült az angol válogatott kispadján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik