PL: ez az oka, hogy annyi az üres szék az Arsenal meccsén!

Vágólapra másolva!
2017.02.11. 14:43
Bár az Arsenal tájékoztatása szerint minden jegy elkelt a londoniak Hull City elleni bajnokijára az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 25. fordulójában, nagyjából tízezer szék üresen maradt. Aminek konkrét oka van!

A beszámolók szerint valóban elkelt minden jegy a Hull City elleni találkozóra, ám közel tízezer fanatikus úgy döntött, azzal fejezi ki legjobban az elégedetlenségét az együttes menedzserével, Arsene Wengerrel szemben, ha nem jelenik meg és nem buzdítja csapatát.közel tízezer fanatikus úgy döntött, azzal fejezi ki legjobban az elégedetlenségét az együttes menedzserével, Arsene Wengerrel szemben, ha nem jelenik meg és nem buzdítja csapatát.

 

Az Emirates Stadionba kilátogatók között is rengeteg egyébként a Wenger ellen tüntető szurkoló, a „Time for change!”, azaz „Ideje változtatni!” felirattal ellátott táblák töltötték meg a kezdő sípszó előtt a lelátót.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, az Arsenal játékosaként bajnokságot, Ligakupát, KEK-et, valamint két FA-kupát nyerő Ian Wright a BBC egyik rádióműsorában beszélt arról, hogy Wenger a következő idényben már valószínűleg nem folytatja a munkát az „ágyúsoknál”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik