Arsenal: itt a vége? A klubikon szerint Wenger a nyáron távozik

Vágólapra másolva!
2017.02.11. 08:37
null
Lehet, hogy Arsene Wengernek tényleg a mostani az utolsó szezonja az Arsenalnál (Fotó: AFP)
Ian Wright, az Arsenal korábbi kiváló labdarúgója szerint Arsene Wenger menedzser nem hosszabbítja meg a szezon végén lejáró szerződését, és a nyáron távozik a londoni klub kispadjáról.

 

Az Arsenal játékosaként bajnokságot, Ligakupát, KEK-et, valamint két FA-kupát nyerő Wright pénteken a BBC egyik rádióműsorában beszélt arról, hogy Wenger a következő idényben már nem folytatja a munkát az „ágyúsok” élén.

„Fáradtnak tűnik. Úgy néz ki, mint aki kifulladt. Az az érzésem, hogy a szezon végén távozik az Arsenaltól” – mondta Wright, aki csütörtök este beszélt Wengerrel.

„Megemlítette, hogy közeledik a vége, amit korábban soha nem hallottam tőle. Ha a nyáron feláll a kispadról, rengeteg változás várható. Wenger nagyon hűséges volt a csapathoz, de ezt nem használták ki eléggé” – tette hozzá Wright.

A francia szakember 1996 óta irányítja az Arsenalt, amely a vezetésével háromszor nyerte meg a Premier League-et, valamint hat-hat FA-kupa- és angol Szuperkupa-győzelmet ünnepelhetett. Az „ágyúsok” jelenleg a negyedik helyen állnak az angol bajnokságban, hátrányuk 12 pont a listavezető Chelsea mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik