PL: Eto'o még nincs meg, a City-középpályás már igen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 15:52
A Premier League-ben szereplő Sunderlandben folytatja a pályafutását Jack Rodwell, a Manchester City angol középpályása, aki sajtóhírek szerint 10 millió fontért váltott klubot, és ötéves szerződést kötött a bennmaradást a legutóbbi szezon hajrájában kiharcoló csapattal.

A 23 esztendős játékos várható átigazolásáról angol sajtóhírekre hivatkozva már korábban beszámoltunk, a Sunderland pedig kedd délután hivatalosan is bejelentette a védekező középpályás szerződtetését.A 23 esztendős játékos várható átigazolásáról angol sajtóhírekre hivatkozva már korábban beszámoltunk, a Sunderland pedig kedd délután hivatalosan is bejelentette a védekező középpályás szerződtetését.

Az Everton akadémiáján nevelkedő játékosért 2012-ben hozzávetőlegesen 12 millió fontot fizetett a City, de a manchesteri csapatnál a legutóbbi két idényben csak 16 bajnoki és két Bajnokok Ligája-mérkőzésen kapott lehetőséget.

A háromszoros angol válogatott játékos megvásárlása után a Sunderland a West Ham United által is csábított Samuel Eto'o megszerzésére fókuszálhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik