PL: City-középpályás és Eto'o is érkezhet a Sunderlandhez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.05. 11:02
A BBC információ szerint a Premier League-ben szereplő Sunderland átigazolhatja a Manchester City középpályását, Jack Rodwellt.

A 23 éves, angol válogatott Rodwell már meg is érkezett a „fekete macskákhoz”, ahol hamarosan áteshet az orvosi vizsgálatokon. A City 10 millió fontért készül megválni a 2012-ben az Evertontól 12 millió fontért igazolt játékostól, aki 25 mérkőzésen viselte az angol bajnoki címvédő mezét.

Az Everton által szerződtetett Gareth Barry után Rodwell lehet a Manchester City második angol távozója a nyáron, miközben Frank Lampard kölcsönben érkezett Manuel Pellegrini keretéhez. A City 10 millió fontért készül megválni a 2012-ben az Evertontól 12 millió fontért igazolt játékostól, aki 25 mérkőzésen viselte az angol bajnoki címvédő mezét.

Az Everton által szerződtetett Gareth Barry után Rodwell lehet a Manchester City második angol távozója a nyáron, miközben Frank Lampard kölcsönben érkezett Manuel Pellegrini keretéhez.

A Sunderland szintén érdeklődik a jelenleg szabadon igazolható Samuel Eto’óért, a kameruni csatárért a West Ham United is bejelentkezett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik