PL: befolyásolja a Szoboszlai-ügyet? Maddison aláírt a Spurshöz – hivatalos

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.06.28. 22:24
null
Maddisonra végül a Tottenham csapott le (Fotó: Getty Images)
A Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur hivatalosan is szerződtette a másodosztályba kieső Leicester City angol válogatott sztárját, James Maddisont.


A 26 éves James Maddison évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Leicester Cityben, amelyhez 2018-ban csatlakozott. A legutóbbi idényben például annak ellenére volt 10 gólja és 9 gólpassza a PL-ben, hogy 30-szor lépett pályára, csapata pedig pocsékul szerepelt. Utóbbi végül kiesést ért, így egyértelmű volt, hogy az angol válogatott játékos dobbantani fog.

A Newcastle volt az egyik kérője, mégis a Tottenham Hotspur lett a befutó, amely sajtóhírek szerint nagyjából 45 millió eurót fizet érte. Az hivatalos, hogy a kontraktus 2028-ig szól.

És a bejelentővideó: száááz... bull!


Így, hogy Maddison a Spursé lett, adja magát a kérdés, hogy a Newcastle ajánlatot tesz-e Szoboszlai Dominikért az RB Leipzignek, az angol sajtó szerint ugyanis ők ketten voltak a klub legfőbb célpontjai a támadó középpályás posztjára.

Ide tartozik, hogy a Newcastle a személyes feltételekben már megegyezett egy középpályással, a Milan olasz sztárjával, Sandro Tonalival, aki minden bizonnyal hamarosan aláír majd a BL-induló klubhoz (70 millió euró körüli összegért), ám ő profilra eltér Szoboszlaitól és Maddisontól, így könnyen lehet, hogy a szarkák” nem csak őt tervezik átigazolni. Elvégre félelmetesen mutatna a Sandro Tonali, Bruno Guimaraes, Szoboszlai Dominik középpálya...

A magyar válogatott középpályás szerződtetése érdekében ráadásul, úgy tűnik, kapkodnia kell magát a Newcastle-nek, hiszen 70 milliós kivásárlási opciója csak július 1-ig szól, és a Liverpool is kinézte magának... – a sajtóhírek szerint.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik