Notts County: „Kedves magyar nép!” - trolltimátum a Bajner-imádóknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.26. 10:58
Néhány nap tiltás után ismét elérhető magyar IP-címről a Bajner Bálintot januárban szerződtető Notts County Facebook-oldala – adott tájékoztatást az angol klub. 

A Notts County még csütörtökön tiltotta le a magyar Facebook-felhasználókat oldaláról, miután nem tudta kezelni Bajner Bálint fanatikus rajongóinak tömeges, minden egyes bejegyzést elárasztó, félig magyar, félig angol hozzászólásait. Notts County még csütörtökön tiltotta le a magyar Facebook-felhasználókat oldaláról, miután nem tudta kezelni Bajner Bálint fanatikus rajongóinak tömeges, minden egyes bejegyzést elárasztó, félig magyar, félig angol hozzászólásait.

Hiába növekedett rohamosan az oldal rajongóinak száma és az aktivitás, a klub úgy érezte, a rengeteg – kizárólag Bajnerrel foglalkozó és Bajnert éltető – komment rontja a többi drukker élményét.

A magyar csatárt kedden igazolta át az angol harmadik ligában (League One) szereplő Notts County, megindult a trollhadsereg, így csütörtökre letiltotta a magyar felhasználókat, hétfőn azonban feloldotta a tiltást, egy nem hétköznapi közleménnyel: az eredeti angol szöveget a Google fordítójába bemásolva „varázsolták” magyarra.

A végeredmény elképesztő lett, a hozzászólások között az eredeti, angol üzenetet is megosztották.

„Kedves magyar nép” (Forrás: Facebook)
„Kedves magyar nép” (Forrás: Facebook)

Ha kedves magyar olvasónk esetleg nehezen bogozná ki a lényeget, a magyar rajongóknak felajánlott egyezség második bekezdésében azt közli a világ legrégebbi klubja, hogy a Facebook-oldaluk tetején rögzített bejegyzésük alá várnak minden „No Bajner, No Party” és hasonló hozzászólást. Így a magyarok is maradhatnak és a többi drukker szórakozása sem kerül veszélybe a trollkodás által.

A Google közreműködésével létrehozott üzenetet nem sokkal később törölték, majd egy másikat tettek közzé – egy magyar rajongó segítségével.

(Forrás: Facebook)
(Forrás: Facebook)

A második bejegyzés alig fél óra alatt 700 like-ot kapott. Az öröm a Trollfocin is kicsattanó volt, az oldal szerkesztői mindeközben arra kérték a rajongókat, hogy a klub kedves gesztusát hálálják meg azzal, hogy nem árasztják el az oldalt képekkel, mémekkel és hozzászólásokkal.

A Notts County tehát tárt karokkal várja vissza a magyar rajongókat, így a klub és a Bajner-fanatikusok közös története tovább íródhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik