HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.01.22 15:10 Frissítve: 2015.03.30 01:50

Notts County: Bajner klubja nem kér a magyar trollokból

Három napig tartott a trollhadjárat. Bajner Bálint klubja, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Notts County letiltotta Facebook-oldaláról a magyar IP-címről érkező felhasználókat. A jelek szerint nem tudták (vagy a továbbiakban nem akarják) kezelni a magyar csatárt övező rajongói fanatizmust.

 

Bajner Bálint átigazolását kedden jelentette be az angol klub, a támadó az Ipswich Towntól érkezett. A bejelentés estéjén Bajner debütálhatott is, többségében a Trollfoci Facebook-oldalról érkező rajongótábora pedig ellepte a Notty County közösségi felületeit, gyakorlatilag az összes bejegyzésnél záporoztak a „No Bajner, No party”, „Put Bajner in the kezdőcsapat!!!” és ehhez hasonló, kellő szarkazmussal beoltott hozzászólások. 


A klub kezdetben élvezte a felhajtást és a tömeges érdeklődést, interaktivitást. A jelenségről angol sportoldalak is cikkeztek.

Két nap azonban elég volt ahhoz, hogy besokalljanak a magyar trollhadseregtől, és letiltották a hazánkból érkező Facebook-felhasználókat hivatalos oldalukról. Aki megpróbálja felkeresni az oldalt, a Facebook kezdőlapjára lesz irányítva. A Twitteren (még) nem tiltották le a magyarokat a Notts Countynál. 

Volt olyan rajongó, aki a letiltást követően gondolatban kezdeményezte, hogy vonuljanak át trollkodni a városi rivális Notthingham Forest oldalára, de olyan is akadt, aki a telefonon, esetleg külföldről folytatná a hadjáratot. A Trollfoci közössége így fogadta a letiltás hírét.

Bajner Bálint előző angliai klubjánál, az Ipswich Town esetében ugyanez történt. A klub hivatalos Facebook-oldala szintén nem elérhető a magyar felhasználók számára.

2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.

2019.02.03 17:24:03

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A második félidőben lemosta a pályáról a házigazda City a londoniakat, akik sokat köszönhetnek a kapusuknak.

2019.02.01 18:41:29

Angol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. A címvédő Manchester City vett egy japán védőt • Denis Suárezen kívül csak álmodozott az Arsenal.