nemzetisport.hu 2015.01.22 15:10 Frissítve: 2015.03.30 01:50

Notts County: Bajner klubja nem kér a magyar trollokból

Három napig tartott a trollhadjárat. Bajner Bálint klubja, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Notts County letiltotta Facebook-oldaláról a magyar IP-címről érkező felhasználókat. A jelek szerint nem tudták (vagy a továbbiakban nem akarják) kezelni a magyar csatárt övező rajongói fanatizmust.

 

Bajner Bálint átigazolását kedden jelentette be az angol klub, a támadó az Ipswich Towntól érkezett. A bejelentés estéjén Bajner debütálhatott is, többségében a Trollfoci Facebook-oldalról érkező rajongótábora pedig ellepte a Notty County közösségi felületeit, gyakorlatilag az összes bejegyzésnél záporoztak a „No Bajner, No party”, „Put Bajner in the kezdőcsapat!!!” és ehhez hasonló, kellő szarkazmussal beoltott hozzászólások. 


A klub kezdetben élvezte a felhajtást és a tömeges érdeklődést, interaktivitást. A jelenségről angol sportoldalak is cikkeztek.

Két nap azonban elég volt ahhoz, hogy besokalljanak a magyar trollhadseregtől, és letiltották a hazánkból érkező Facebook-felhasználókat hivatalos oldalukról. Aki megpróbálja felkeresni az oldalt, a Facebook kezdőlapjára lesz irányítva. A Twitteren (még) nem tiltották le a magyarokat a Notts Countynál. 

Volt olyan rajongó, aki a letiltást követően gondolatban kezdeményezte, hogy vonuljanak át trollkodni a városi rivális Notthingham Forest oldalára, de olyan is akadt, aki a telefonon, esetleg külföldről folytatná a hadjáratot. A Trollfoci közössége így fogadta a letiltás hírét.

Bajner Bálint előző angliai klubjánál, az Ipswich Town esetében ugyanez történt. A klub hivatalos Facebook-oldala szintén nem elérhető a magyar felhasználók számára.

2020.02.21 12:19:50

Angol labdarúgás T. I.

A portugál szélső igazi elitklubhoz csatlakozott az Espanyol ellen szerzett triplájával.

2020.02.19 20:01:39

Angol labdarúgás H. D.

A West Ham United szinte semmilyen ellenállást nem tanúsított, két góllal nyert a címvédő.

2020.02.18 22:07:07

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „A mobil eszközök világában a nagy sportesemények az egyedüliek, amelyek ilyen magas nézettséget tudnak elérni, illetve egy időben, egyszerre tudnak eljutni több speciális célcsoporthoz is.”

2020.02.18 09:42:18

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A Liverpool élt, a Man. City a jelek szerint csak visszaélt az UEFA pénzügyi fair play-szabályaival. Amit most látunk, csak a régen érő következmény.

2020.02.17 18:35:59

Angol labdarúgás B. L.

Két sérülés, Maguire kétes esete, két érvénytelenített találat, Mount kapufája. Nem a londoniak napja volt.