Newcastle: „A csapat nem érdemli meg az ünnepi partit”

Vágólapra másolva!
2012.12.17. 15:07
Az angol Premier League-ben bennmaradásért küzdő, jelenleg 15. helyen álló Newcastle United menedzsere, Alan Pardew elmondta, a csapat szereplése nem ad okot az ünneplésre, ezért elmarad a klub hagyományos karácsonyi partija.

„A szurkolóinkra való tekintettel nem lesz karácsonyi partink" – nyilatkozta az Evening Chronicle-nek a Newcastle United menedzsere, Alan Pardew, aki elismeri, eddigi teljesítményükkel nem szolgáltak rá az ünneplésre.

„Egységesek vagyunk, és mindent megteszünk azért, hogy a jövőben jobbak legyünk. A szurkolóknak is látniuk kell, hogy ez számunkra nemcsak játék, hanem a megélhetésünk, a szakmánk is, ebből fizetjük ki a számláinkat. Ugyanakkor át kell éreznünk a nyomást, nekünk szórakoztatnunk kell a drukkereinket, akik fizetnek azért, hogy minket lássanak. Mi nem tudtuk eléggé kiszolgálni őket ebben az évben, ezért döntöttünk úgy, hogy elmarad a karácsonyi összejövetel" – fogalmazott a szakember, aki nyilatkozatával, illetve a parti törlésével reagált a szurkolói kritikákra.

A Newcastle legutóbbi hét bajnokijából hatot elveszített, és már csak két pont az előnye a tabellán a 18., vagyis kieső helyen álló Wigannel szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik