MU: Solskjaer legfőbb kiszemeltje nem edzett – klubja szerint csak beteg

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.07.29. 15:29
null
Maguire döntött: Manchesterbe akar menni? (Fotó: AFP)
A Sky Sports információja szerint Harry Maguire hétfőn váratlanul kihagyta az edzést a Leicester City FC-nél, és közölte, mindenképpen Manchesterbe akar igazolni – még az angol piac augusztus 8-i lezárása előtt. Később aztán a 2016-os angol bajnok jelezte, szó sem volt az edzés megtagadásáról, Maguire betegség miatt hiányzott.

 

Az angol válogatott középhátvéd hosszú ideje a Manchester United és Ole Gunnar Solskjaer egyik legfőbb kiszemeltje. A norvég menedzser korábban kijelentette, ha már csak egy játékost tud átigazolni idén nyáron a klub, akkor Maguire legyen az.

A két klub között jó ideje zajlanak a tárgyalások, a Leicester lapértesülések szerint legalább 80 millió fontot szeretne látni a 26 éves labdarúgó játékjogáért cserébe, de Ed Woodward, az MU vezérigazgató-helyettese ennél kisebb összegre próbál alkudni, legutóbb 70 milliónál állt meg az ajánlat.

Harry Maguire a hétvégén, a Stoke City ellen 2–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen még pályára lépett a Leicesterben.

A Sky később annyival frissítette a történteket, hogy a Leicester tájékoztatása szerint Maguire megbetegedett, ezért hiányzott váratlanul a reggeli tréningről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik