MU: Simán kezdő lenne, óriási hiba volt elengedni – Scholes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.18. 10:59
null
Scholes a pályán is meggyőződhetett Welbeck tudásáról <br />(Fotó: Reuters)
Paul Scholes szerint korábbi klubja, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United hatalmas hibát követett el azzal, hogy elengedte az Arsenalhoz Danny Welbecket, aki még könnyedén beférne nevelőegyesületének kezdő tizenegyébe.

A Manchester United szurkolóinak újabb csalódást kellett átélniük, miután az Európa-ligából is kiesett csapatuk a nagy rivális Liverpoollal szemben. Scholesnak sem tetszett, amit látott, újabb éles kritikát fogalmazott meg szeretett csapatáról – nem csoda, ő sem ahhoz volt hozzászokva, amit az Old Traffordon lehet látni Sir Alex Ferguson távozása óta.

„Welbeck besétálna ebbe a csapatba, simán kezdő lenne, mégis hagyták, hogy elmenjen… – mondta csalódottan Scholes. – Minden egyes alkalommal, amikor látom játszani a Unitedet, azokra a játékosokra gondolok, akiket hagytak elmenni.”

„Nem tudunk mást tenni, csak vakargatjuk a fejünket, és kérdően nézünk. Welbeck a tökéletes példa arra, milyen a Manchester United. Kilencéves kora óta itt volt, felküzdötte magát az első csapatig. Gyors, erős, gólérzékeny, jól készít elő, a szélen is tud játszani. Soha, de soha nem szabadott volna elengedni!

„Nem tudom, ki döntött úgy, hogy elmehet, a menedzser vagy a vezetőség, de szinte biztos vagyok benne, hogy előbbi. Pedig ennek nem lett volna szabad megtörténnie.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik