MU: Rooney nem jelent meg a mai edzésen, Ferdinand és Anderson igen

Vágólapra másolva!
2011.04.05. 17:16
Wayne Rooney, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United támadója nem jelent meg csapata mai edzésén.

Angol internetes források szerint Wayne Rooney egyelőre ismeretlen okok miatt nem vett részt a Chelsea elleni holnapi BL-negyeddöntőre készülő Manchester United mai edzésén – a csatár távolmaradását a klub hivatalos honlapja is megerősítette, de az okokról nem számoltak be.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 25 éves támadót két mérkőzésre eltiltotta az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) a West Ham elleni bajnokin való káromkodása miatt, mely döntés ellen ma estig fellebbezhet a Manchester United.

Az eltiltás értelmében Rooney lemarad a Fulham elleni szombati hazai bajnokiról, illetve a jövő hét szombati Manchester City elleni FA-kupa-elődöntőről.

Rooneyn kívül nem vett részt a tréningen a betegséggel küszködő Darren Fletcher, illetve az egyaránt sérülés miatt távolmaradó John O'Shea és Wes Brown.

Jó hír a „vörös ördögök" számára, hogy a hosszabb ideje sérüléssel bajlódó Rio Ferdinand és Anderson is újra edzésbe állt, ezzel némi esély mutatkozik arra, hogy a Chelsea elleni BL-negyeddöntőn már pályára lépjenek. A Marseille elleni BL-nyolcaddöntőn megsérülő Rafael is újra teljes értékű edzésmunkát végez.

ROONEY TÁVOL MARADT, FERDINAND VISSZATÉRT
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik