MU: Rooney elárulta a társaknak, megy a Chelsea-hez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.10. 14:33
Az ESPN információi szerint Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgócsapatának támadója készen áll arra, hogy a bajnoki rivális Chelsea-hez igazoljon. Erről állítólag már tájékoztatta is csapattársait a 27 éves válogatott csatár.

A Manchester United már két ajánlatot visszautasított a Chelsea-től Rooneyra, ám José Mourinho menedzser elmondta, türelmesek, nem tettek le a gólerős csatár megszerzéséről, ám minden a szabályoknak megfelelően végeznek.ám José Mourinho menedzser elmondta, türelmesek, nem tettek le a gólerős csatár megszerzéséről, ám minden a szabályoknak megfelelően végeznek.

A „vörös ördögök" játékosai az ESPN szerint csalódottak, hogy kilenc év után távozik Rooney a klubtól. A 27 esztendős támadó sorsa már jó ideje téma az MU-nál, David Moyes menedzser foggal-körömmel ragaszkodik a játékoshoz, aki azonban inkább váltana.

Rooneyval kapcsolatban korábban lehetett hallani az Arsenal érdeklődéséről is, ám az „ágyúsok” minden bizonnyal nem tudják felvenni a versenyt a Chelsea-vel a licitháborúban. José Mourinho állítólag heti 240 ezer fontos fizetéssel csábítja az MU támadóját.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik