MU: Pogba szeretne Zidane irányítása alatt játszani – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.05. 12:54
Angol sajtóhírek szerint Paul Pogba örömmel fogadná, ha gyerekkori példaképe, Zinédine Zidane lenne a Manchester United menedzsere.

A nyáron világbajnokságot nyerő francia klasszist két évvel ezelőtt már szóba hozták a Zidane által irányított Real Madriddal, de végül korábbi klubjához, a Manchester Unitedhez írt alá. A „vörös ördögök” gyenge szezonkezdetét követően a szigetországi sajtó arról írt, hogy José Mourinho napjai meg vannak számlálva a klubnál, és helyére a királyi gárdától nyáron távozó Zidane érkezhet. a szigetországi sajtó arról írt, hogy José Mourinho napjai meg vannak számlálva a klubnál, és helyére a királyi gárdától nyáron távozó Zidane érkezhet.

Az angol csapathoz közel álló források szerint Pogba gyerekként csodálattal nézte a korábbi Juventus- és Real-klasszis Zidane játékát, és szeretné, hogy egy nap ő legyen az edzője. Habár két évvel ezelőtt lett volna erre lehetősége Madridban, úgy érezte, „befejezetlen ügye” van a Manchester Unitednél.

Paul Pogba iránt a Barcelona is élénken érdeklődött, de a francia középpályás a maradás mellett döntött. Csapata két vereség után nyert hétvégén a Burnley otthonában, a mérkőzés után Mourinho magabiztosan nyilatkozott a jövőjéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik