MU: a vezetőség egyelőre kiáll Mourinho mellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.21. 13:26
Bár erősödnek a pletykák arról, hogy Zidane váltja Mourinhót a Manchester United élén, a klub vezetősége szerint egyelőre nincs veszélyben a portugál állása.

Előfordulhat, hogy José Mourinho nem a Manchester United menedzsereként fejezi be a 2018–2019-es szezont, ugyanis egyre erősödnek azok a pletykák, melyek szerint hamarosan leváltják a portugál trénert. Sőt, egyesek már azt is tudni vélik, hogy Mourinho utódja Zinédine Zidane lesz a United kispadján. José Mourinho nem a Manchester United menedzsereként fejezi be a 2018–2019-es szezont, ugyanis egyre erősödnek azok a pletykák, melyek szerint hamarosan leváltják a portugál trénert. Sőt, egyesek már azt is tudni vélik, hogy Mourinho utódja Zinédine Zidane lesz a United kispadján.

A legfrissebb hírek szerint viszont az MU vezetősége egyáltalán nem fontolgatja Mourinho leváltását, így nem valószínű, hogy Zidane – aki edzői állás nélkül van azóta, hogy az előző idény végén távozott a Real Madridtól – érkezne a közeljövőben.

„Miért tárgyalnánk Zidane-nal, ha nincs is semmilyen szabad állás?” – reagált a hírekre a BBC-nek egy MU-s forrás.

Az egyik nagy fogadóiroda szerint is arra van a legnagyobb esély, hogy Mourinho távozik elsőként a jelenlegi Premier League-menedzserek közül, sőt, a szurkolók már elkezdtek pénzt gyűjteni a leváltására – igaz, ez a projekt egyelőre nem túl sikeres.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik