MU: nem a Real, nem a Barca, új spanyol kérője van Falcaónak?

Vágólapra másolva!
2015.02.28. 00:48
Sajtóhírek szerint újabb kérője akadt a Manchester United labdarúgócsapatánál kölcsönben szereplő Radamel Falcaónak: a kolumbiaira a nyáron a spanyol Valencia csapna le.

A 29 esztendős támadó a nehéz kezdés után lassan felvette a Premier League ritmusát, 16 bajnokin négy gólnál és négy asszisztnál jár, de sajtóhírek szerint továbbra sem győzte meg Louis van Gaalt, így a nyáron visszatérhet az AS Monacóhoz.

„Nem tudjuk, mit hoz számára a jövő. Az biztos, hogy a következő szezonban is a világ egyik legjobb futballcsapatához tartozik majd, ez lehet a Manchester United, de más klub is" – mondta korábban Falcao menedzsere, Jorge Mendes.

Manchesteri elégedettség ide vagy oda, a hercegségbeliek szinte biztos, hogy elengedik Falcaót, az ESPN beszámolója szerint pedig már kérője is akadt a csatárnak.

Az amerikaiak állítják, a Valencia a nyáron minden követ megmozgat a kolumbiai szerződtetéséért, és talán a pénz megszerzése sem lesz gond.

A „denevérek” jelenleg a spanyol tabella negyedik, BL-selejtezőt érő helyén állnak, és úgy tervezik, megtartják pozíciójukat, az ezért begyűjtött pénzt pedig az utolsó eurocentig Falcao elcsábítására költik.

Sajtóhírek szerint jelenleg nagyjából 350 ezer eurót keres a kolumbiai, akinek a piaci értékét a transfermarkt.de 45 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik