MU: Moyes kap 100 milliót, csak nem tudja kire költeni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 09:10
null
Moyesnak megnyitják a kasszát – no de kire tudná költeni a pénzt? (Fotó: Action Images)
Az angol Daily Mirror szerint a Manchester United labdarúgócsapatának vezetősége százmillió fontos keretösszeget bocsátott szerződtetésekre David Moyes menedzser rendelkezésére – más kérdés, hogy az MU szakvezetője elmondta, hiába az erősítési akarat, ha a kiszemeltek nem elérhetők a téli átigazolási időszakban.

A Mirror ugyanakkor hozzáteszi: Ed Woodward ügyvezető jelezte Moyesnak, a jelentős átigazolási büdzsé ellenére se kezdjen januári „pánikvásárlásba" a piacon. Ezt támaszthatja alá Moyes rendkívül óvatos megfogalmazása a várható piaci tevékenységgel kapcsolatban.

SZAVAZÁS

Újabb vereséget szenvedett az MU. Ön szerint mit tartogat a jövő David Moyes menedzser számára?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Az angol lapok úgy tudják, Moyes megfigyelői Koke (Atlético Madrid), Marco Reus és Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund), Eliaquim Mangala (Porto) és Luke Shaw (Southampton) játékát kísérték figyelemmel az őszi szezonban.

Moyes két játékossal szeretne erősíteni a télen, ám a fentiek közül valószínűleg egy futballistát sem engedi el a klubja januárban. A nyáron megkörnyékezett Ander Herrera átigazolása most nincs terítéken, Moyes egyik kedvencét, Leighton Bainest pedig az Everton továbbra sem hajlandó eladni – pláne, hogy a liverpooli csapatnak reális esélye van BL-helyért küzdeni.

ELINDULT AZ ÁTIGAZOLÁSI KERINGŐ, NO MEG ÁLLANDÓ, TOPLIGÁKKAL FOGLALKOZÓ FIGYELŐNK: ELSŐ RÉSZ – A PREMIER LEAGUE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik