MU: „Mourinho mint védekező felfogású edző? Vicces”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.06. 14:24
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United játékosa, Ander Herrera elutasította azokat a véleményeket, amelyek szerint José Mourinho stílusa nem lenne megfelelő a „vörös ördögök” számára.

„Viccesnek találom, hogy Mourinhót gyakran védekező stílusú edzőnek titulálják – mondta Ander Herrera a Marcának. – Lássuk csak, Mourinho Chelsea-jében olyan játékosok szerepeltek, mint Fabregas, Willian, Oscar, Hazard és Diego Costa, csak Nemanja Matics volt védekező típusú. Ez ne lett volna támadó felfogású csapat? Vagy ott volt a Real Madrid, amely rekordszámú gólt szerzett a La Ligában a portugál szakember irányítása alatt.”

„Függetlenül attól, hogy milyen felfogású edző, Mourinho remek szakember, aki leveszi a terhet játékosai válláról, és hagyja, hogy a futballistái csak a játékra koncentráljanak. A portugál tréner vezetésével a Chelsea az előző idényben – minden nehézség ellenére – már négy játéknappal a bajnokság vége előtt megnyerte a Premier League-et.”

José Mourinho, a Chelsea, a Real Madrid, az Inter és a Porto korábbi szakvezetője sajtóhírek szerint már megegyezett a Manchester Uniteddel arról, hogy legkésőbb a szezon végén átveszi a Manchester United menedzseri pozícióját Louis van Gaaltól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik