HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.12.20 10:43 Frissítve: 2018.12.20 11:03

MU: Mourinho a rossz emberrel ba.....dott – Pogba

A The Sun bulvárlap érdekes részleteket közölt a Manchester United labdarúgócsapatának háza tájáról, miután a klub vezetősége menesztette José Mourinho menedzsert.

Pogba örül Mourinho elküldésének (Fotó: AFP)

 

Mint ismert, a Manchester United kedden megköszönte az 55 éves portugál szakember munkáját, valamint jelezte, az idény végéig Ole Gunnar Solskjaer megbízott menedzserként irányítja az MU-t.

A The Sun brit bulvárlap most néhány érdekes információt osztott meg a nagyvilággal Mourinho elküldésével kapcsolatban. Ahogy az olvasható, Paul Pogba, az MU középpályása – aki a média tudomása szerint hónapok óta „háborút” folytatott a portugál szakemberrel – a kedd délutáni tréningen a gárda carringtoni edzőpályáján azzal kérkedett: „Mourinho azt hitte, hogy bolondot csinálhat belőlem és a szurkolókat ellenem fordíthatja, de a rossz emberrel b......dott.”

A The Sun hozzáteszi, hogy egyetlen játékos kivételével mindenki „ünnepelt”, amikor tudomást szerzett Mourinho elküldéséről – a kivétel Romelu Lukaku volt, akiért épp a portugál kérésére fizetett a Manchester United 75 millió fontot 2017 nyarán.

Ha hinni lehet az információknak, Pogba megnyilvánulására előlépett Michael Carrick, aki jelenleg a csapat edzői stábjában tevékenykedik, s emlékeztette a világbajnok középpályást: vegyen vissza, mert egy futballista sem lehet nagyobb a klubnál. A játékosoknak elmondta, hogy megválnak azoktól, akik nem tesznek meg mindent az együttesért, és a folytatásban közösen kell küzdeniük a jobb eredményekért.

A lapban olvasható az is, hogy Mourinho állítólag több manchesteri játékosának is azt javasolta, hogy ne legyen Pogba közelében, a francia ugyanis rossz hatással van a társaira – ezt a pletykát egyébként az ESPN is megerősítette a saját informátoraira hivatkozva.

2019.02.19 15:41:25

Angol labdarúgás ILKU MIKLÓS

A szurkolók türelme már elfogyott az olasz edzővel szemben, vajon a vezetőségé meddig tart?

2019.02.18 20:05:20

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Herrera és Pogba bólintott, a United simán nyert, még a hazai drukkerek is becsatlakoztak a Sarri kirúgásáról szóló dalba.

2019.02.10 16:30:46

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A manchesteriek már a 25. percben négy góllal vezettek, valósággal eltiporták Sarri csapatát.

2019.02.08 12:03:10

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Niort Carlos Téveze, az argentin Jamie Vardy Batistután nőtt fel, s nagyszerű példa volt a társainak.

2019.02.06 14:12:39

Angol labdarúgás OLÁH GÁBOR (SALFORD)

A zord időjárás vagy az időpontváltozás miatt David Beckham most nem volt jelen.