MU: Martialnak új szerződést kínáltak, de elutasította – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.12. 10:31
null
Anthony Martial elutasította a hosszabbítás lehetőségét a Manchester Unitednél? (Fotó: AFP)
Brit sajtóértesülések szerint a 2017–2018-as szezon végén távozhat a Manchester United labdarúgócsapatától Anthony Martial.

 

A szigetországi médiában már hetek óta lehet olvasni róla, hogy a francia válogatott szélső a nyáron nagy valószínűséggel klubot vált – a hírek szerint Anthony Martial nincs kibékülve a José Mourinhótól kapott kevés játéklehetőséggel, ez az, ami miatt távozna a „vörös ördögöktől”.

A The Times úgy tudja, a Manchester United mindenképp megtartaná a szélsőt, akinek a jelenlegi szerződése 2019 nyarán jár le az egyesületnél. A lap szerint a klub ennek érdekében megtette a szükséges lépést, és új, ötéves megállapodást kínált Martialnak, aki viszont egyelőre elutasította annak aláírását – a 22 éves játékos állítólag garanciát szeretne kapni Mourinhótól arra, hogyha hosszabbít, akkor a menedzser az eddiginél több játéklehetőséget biztosít neki.

A sztár jövőjével kapcsolatban legutóbb ügynöke Philippe Lamboley nyilatkozta azt, hogy egyáltalán nem tudja megerősíteni azt, hogy Martial a következő szezonban is a Manchester Unitednél lesz.

Anthony Martial a jelenlegi idényben eddig összesen 40 mérkőzésen lépett pályára az MU színeiben, ezeken tizenegyszer volt eredményes, emellett kiosztott tíz gólpasszt. Értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 65 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik