MU: ügynöke nem tudja, távozik-e a fiatal támadó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.19. 21:08
Anthony Martial ügynöke egyáltalán nem biztos benne, hogy a francia válogatott támadó a nyáron nem távozik a Manchester United labdarúgócsapatától.

Az elmúlt hetekben rengeteg pletykát lehetett olvasni róla, miszerint Anthony Martial nyitott rá, hogy elhagyja a „vörös ördögöket”, mert nem elégedett a José Mourinhótól kapott játéklehetőséggel.Anthony Martial nyitott rá, hogy elhagyja a „vörös ördögöket”, mert nem elégedett a José Mourinhótól kapott játéklehetőséggel.

Philippe Lamboley, a szélső ügynöke cáfolta ugyan azokat a Franciaországból származó jelentéseket, hogy a 22 éves francia válogatott a Juventusszal tárgyalna, ám azt nem, hogy maradna az MU-nál.

„Hogy Martial a nyáron marad-e Manchesterben? Ezt nem tudom megerősíteni – mondta Lamboley az ilBiancoNero-nak. – Sajnálom, erről jelenleg nem igazán tudok beszélni.”

Martial a 2017–2018-as idényben eddig 26 bajnokin lépett pályára a Manchester United színeiben, ám tíz alkalommal csak csereként küldte be Mourinho. Kilencszer volt eredményes, emellett kiosztott öt gólpasszt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik