MU: Martial ezzel a sikerrel feltette a koronát a szezonra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.26. 13:49
A Manchester Unitedben futballozó Anthony Martial egyik gólját választották a 2015–2016-os szezon legszebb találatának a Premier League-ben, erről a liga hivatalos Twitter-oldala adott tájékoztatást. A győztes gólról a szurkolók szavazatai döntöttek.

Martial remek debütáló szezont tudhat magáénak a Manchester Unitedben, minden sorozatot figyelembe véve 17 gólt ért el, egyértelműen a szurkolók kedvence lett. A húszéves támadó helyet kapott a francia válogatott keretében a nyári Európa-bajnokság előtt, így a tornán tovább csilloghat.

A PL-szezon legszebb góljának választott találatát a Stoke City ellen jegyezte, egy remekül felépített Manchester United-kontrát követően.



A második helyen a liverpooli Christian Benteke – pont a Manchester United ellen szerzett – ollózós gólja végzett. Martial remek debütáló szezont tudhat magáénak a Manchester Unitedben, minden sorozatot figyelembe véve 17 gólt ért el, egyértelműen a szurkolók kedvence lett. A húszéves támadó helyet kapott a francia válogatott keretében a nyári Európa-bajnokság előtt, így a tornán tovább csilloghat.

A PL-szezon legszebb góljának választott találatát a Stoke City ellen jegyezte, egy remekül felépített Manchester United-kontrát követően.



A második helyen a liverpooli Christian Benteke – pont a Manchester United ellen szerzett – ollózós gólja végzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik