MU: Louis van Gaal három évre ír alá - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.26. 12:00
A holland De Telegraaf értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzseri pozícióját nyártól elvállaló Louis van Gaal három évre ír alá a „vörös ördögökhöz”.

David Moyes keddi elbocsátását követően a holland szakember volt az első számú célpont, hogy átvegye a távozó skót helyét, sajtóhírek szerint a héten már tárgyalt is vele az angol klub. keddi elbocsátását követően a holland szakember volt az első számú célpont, hogy átvegye a távozó skót helyét, sajtóhírek szerint a héten már tárgyalt is vele az angol klub.

A De Telegraaf úgy tudja, hogy a világbajnokság után Van Gaal átveszi az MU vezetését, és hároméves szerződést ír alá, Manchesterbe pedig magával viszi asszisztensét, Patrick Kluivertet is.

A holland lap hírét a Daily Mail újságírója, Ian Ladyman cáfolta a Twitter-oldalán. A szakértő szerint a De Telegraaf értesülése nem fedi a valóságot.

Később a Sky Sports is cáfolt, egy klubhoz közel álló emberre hivatkozva állította azt, hogy még nincs megegyezés.

„Nem történt semmilyen megegyezés, nincs még meg az új menedzser. Ha lesz bejelentenivalónk, azonnal értesítjük önöket."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik