MU: Kib...szottul nem fogom őt átigazolni - Roy Keane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.09. 14:52
null
Robbie Savage hangpostaüzenete miatt nem kellett Roy Keane-nek (Forrás: Twitter)
Roy Keane csütörtökön megjelent „The Second Half” (A második félidő) címre hallgató könyvéből már eddig is rengeteg sztori szivárgott ki idő előtt. Most egy újabbal az egykori legendás walesi rossz fiút, Robbie Savage-et osztja.

A Manchester United korábbi csapatkapitánya és középpályása körül pezseg a világ, amióta megírta második könyvét. Az alkotás az ír futballista jellegzetes stílusában íródott: őszinte és szabad szájú vallomások 304 oldalon keresztül.


Korábban már kiderült, hogy mai fejjel nem kérne bocsánatot Sir Alex Fergusonéktól a távozása előtt mondottakért, és Peter Schmeichellel is összeverekedett részegen, de a Manchester United játékosai számára oly kultikus hetes mezhez kapcsolódó történetével is odaszúrt egyet korábbi csapattársának, David Beckhamnek.

Most Robbie Savage került célpontba, akit még a Sunderland menedzsereként szeretett volna átigazolni a Blackburn Roverstől, de meggondolta magát, miután meghallotta a walesi középpályás hangpostaüzenetét.

„Felhívtam Mark Hughes-t (a Blackburn Rovers akkori menedzserét – a szerk.), és mondtam neki, hogy nem láttam Robbie-t a csapatában, és talán tető alá hozhatnánk egy üzletet. Erre ő azt válaszolta: »Igen, persze. Neki már nem igazán van itt helye, de nálad még jó munkát végezhet.« Szóval Robbie rúdja már kifelé állt onnan, bíztam benne, hogy hozzánk igazol, s személyiségével és hosszú szőke hajával hasonló hatással lesz a játékosokra az öltözőben, mint korábban Dwight Yorke volt. Megkaptam az engedélyt, hogy felhívjam őt, ezzel együtt a számát is. Rácsörögtem, de a hangpostafiókja jelentkezett: »Cső! Itt Robbie, mi újság?« Teljesen úgy hangzott, mint abban a Budweiser reklámban. Soha többé nem hívtam őt. Azt gondoltam magamban, hogy ezek után kib…szottul nem fogom őt átigazolni.”

Az a bizonyos reklám, ami közvetve kiverte a biztosítékot Roy Keane-nél:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik