MU: Jó vagyok, de kell egy klub, amelynél játszhatok - Falcao

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.24. 19:25
Radamel Falcao, a Manchester United labdarúgócsapatánál kölcsönben szereplő kolumbiai csatár állítja, nincs rossz formában és el tudja engedni a füle mellett a pletykákat, ám azt ő is tudja, előbb-utóbb találnia kell egy olyan csapatot, amelynél rendszeresen futballozhat.

Az MU-nál kölcsönben szereplő Falcaót a 2014–2015-ös idény végéig köti szerződés a manchesteri klubhoz, Louis van Gaal menedzser azonban egybehangzó brit lapértesülések szerint nem tart rá igényt, és a 29 esztendős csatár az AS Monacóhoz sem szeretne visszatérni.

„A szezon végeztével le kell ülnöm a vezetőséggel, át kell beszélnünk mindent. Én is hallottam a pletykákat, de nem foglalkozom velük, jelenleg csak a Manchester Unitedre koncentrálok. Semmi sem változott, tudom, hogy jó vagyok, éppen ezért nyugodt vagyok, de egy olyan csapatra van szükségem, amelynél rendszeresen futballozhatok” – mondta a kolumbiai Radio Caracolnak Radamel Falcao.

Mint arról beszámoltunk, Falcaót már több európai élcsapattal is összeboronálták, a Marca pedig biztosra veszi, hogy a játékos visszatér Spanyolországba, a brit The Sun szerint azonban lehetséges, hogy végül mégis marad a szigetországban, miután José Mourinho, a Chelsea menedzsere, valamint a Liverpool is gondolkodik a kolumbiai szerződtetésén.

„Boldog vagyok Manchesterben! Nem akarok olyan ígéretet tenni, amelyet nem tudok betartani, de azt elmondhatom, a végsőkig küzdeni fogok” – tette hozzá a „vörös ördögök” támadója.

Falcao a 2014–2015-ös idényben 19 bajnokin lépett pályára a Premier League-ben, ezalatt négyszer zörgette meg a hálót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik