MU: igazát bizonyította volna Lukaku, csúnyán felsült – videó

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.08.03. 09:32
null
„De én voltam a második leggyorsabb!” – Lukaku tweetje rosszul sült el (Fotó: AFP)
Nem most éli meg legkönnyebb napjait a Manchester United támadója, Romelu Lukaku. A belga labdarúgó nem futott jó idényt az MU-nál, a távozásáról is egyre többet pletykálnak. Úgy tűnik, péntek este elege lett – megpróbálta bizonyítani az igazát, ám sokak szemében ezzel csak még mélyebbre ásta magát.


A belga támadónál gyenge teljesítménye mellett az utóbbi időben sokan emelték ki azt, hogy kissé meghízott, és nem elég gyors. Péntek este azonban megunhatta a sok bírálatot – feltöltött egy videót a Twitterre, amelyen a Manchester United július 10-i edzésén mért adatok láthatók a játékosok legnagyobb sebességéről, Lukaku a második helyen végzett a rangsorban.

Lehet, hogy a 26 éves játékos jót akart, de rosszul sült el az akció: a bejegyzést megtekintő szurkolók önzőnek és nevetségesnek tartják a belgát, úgy gondolják, hogy ezzel a videóval csak tovább rontott a helyzetén. A futballista azóta törölte a bejegyzést.

Romelu Lukaku nem hozta az elvárt teljesítményt a 2018–2019-es idényben: 32 bajnokin 12 találatot jegyzett, mellé csupán egyetlen gólpasszal. 2017-ben érkezett az MU-hoz, amelynek mezében 96 tétmérkőzésen 42 gólt és 13 gólpasszt tett bele a közösbe. A nyári átigazolási időszakban már többször is lehetett hallani az esetleges klubváltásáról – az Interrel is szóba hozták, illetve arról is olvashattunk, hogy esetleg az MU elcseréli őt a Juventusszal Paulo Dybalára.

MUDHMF on Twitter

Here's the video #Lukaku uploaded. Trying to make a point @RomeluLukaku9 ? Your first touch deleted that tweet @LukeShaw23 https://t.co/mFSDIMDVUz


1st Round Pick on Twitter

Lukaku deleted the tweet but wow Mata x Matic are faster Shaw and united fans wanna day Shaw a top player


 

Annie Eaves on Twitter

That Lukaku tweet, which he's since deleted seemed a bit... vain, selfish and pathetic.


Bee on Twitter

He has deleted the tweet, He realised how stupid it is maybe. Lukaku is someone i like,But he has lost my respect in every way.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik