K. D. 2019.07.31 09:00 Frissítve: 2019.08.02 16:55

MU: itt a nyár bombaüzlete, sztárt cserélnek a Juvéval?

Mindenki azt gondolta a hír megjelenésének első óráiban, ez is csak egy őrült pletyka, de egybehangzó olasz és angol lapértesülések szerint úgy tűnik, tényleg összehozhatja a Manchester United és a Juventus a nyár legőrültebb üzletét!

 

Azt már hetekkel ezelőtt hallani lehetett, hogy a Manchester United mindenképpen szeretne szerződtetni egy klasszis támadót ebben az átigazolási időszakban, és az a hír is gyakran felröppent, hogy Paulo Dybala távozna a Juventustól, miután az új érkezőkkel könnyen a kispadra szorulhat.

Most pedig a két hírből egy lett: a többek közt a Sky Italia által közölt hír szerint a Manchester United és a Juventus megegyezett, elcserélik Dybalát és Romelu Lukakut!

Jön a nyár bombaüzlete? (Fotó: AFP)

A beszámolók szerint a két csapat már mindenben megállapodott, és Lukaku is rábólintott az üzletre, igaz, ő inkább az Interhez szeretett volna menni, a milánóiak azonban képtelenek voltak egy olyan ajánlatot letenni az asztalra, amin egyáltalán elgondolkodtak volna az angolok.

Az egyetlen, akin megbukhat a csere, az Dybala. Az olaszok úgy tudják, a csatár egyelőre őrlődik, jó döntés lenne-e elhagyni a Juventust, ám Ole Gunnar Solskjaer nagyon meggyőző, így Dybala addig már eljutott, hogy tárgyalóasztalhoz ül a napokban a United vezetőségével.

Hogy sikerül-e olyan jövőképet felvázolni az argentin támadó előtt, ami végképp meggyőzi, az hamarosan kiderül. Az olaszok szinte biztosak benne, az átigazolási idény legnagyobb bombaüzlete tényleg összejön!

2020.05.26 14:38:31

Angol labdarúgás NAGY PÉTER

Szálas Zoltán az angol futballisták különleges étrendjéről, a Premier League-ben megszokott menetrendről és a gyökeresen megváltozott körülményekről.

2020.05.18 22:55:07

Angol labdarúgás DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A rászakadt jólét és luxus torzíthatja az egyéniségét.

2020.05.09 11:13:39

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (Képes Sport)

A Liverpoollal megnyerte a BL-t és a klubvilágbajnokságot, alanyi jogon az Afrika legjobbjának járó díjat.

2020.05.08 23:22:52

Angol labdarúgás SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elegendő indok-e, hogy cirkusz kell a négy fal közé zárt, egyre fáradó népnek?

2020.04.28 20:50:49

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Newcastle egy csapásra a legtehetősebb futballklubbá léphet elő a Premier League-ben, hiszen a szaúdi befektetési társaság vagyonát 320 milliárd dollárra becsülik.