MU: Ibrahimovic távozik, nem hosszabbít – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.10. 15:57
null
Ibrhaimovic távozik a Manchester Unitedból (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United nem hosszabbít szerződést a súlyos sérülése után lábadozó Zlatan Ibrahimoviccsal – derült ki a liga honlapján közzétett listából, amelyen a kluboknál érvényes kontraktussal rendelkező futballisták szerepelnek.

 

Mint ismert, Ibrahimovic még áprilisban, az Anderlecht elleni Európa-liga-negyeddöntős mérkőzésen szenvedett térdszalagszakadást – a legoptimistább előrejelzés a csatár januári visszatérését prognosztizálja.

A Sky Sports értesülései szerint a sérülés mértékét és a svéd játékos korát – októberben 36 éves lesz – figyelembe véve az MU annak ellenére sem hosszabbítja meg a csatár nyáron lejáró szerződését, hogy erre opciós joga van.

Ibrahimovic tavaly júliusban igazolt a Unitedhoz, amelynél minden sorozatot figyelembe véve 46 mérkőzésen 28 gólt és 10 gólpasszt jegyzett – a „vörös ördögök” ebben a szezonban megnyerték a Ligakupát, valamint az Európa-ligát is, és utóbbi automatikus BL-főtáblát jelent a csapatnak a következő idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik