MU: Ibrahimovic ismét meghökkentő videót posztolt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.01. 10:42
Zlatan Ibrahimovic április 20-án szenvedett súlyos sérülést az Anderlecht elleni Európa-liga-mérkőzésen. Az első hírek arról szóltak, nincs kizárva, hogy a svéd klasszis pályafutásába kerülhet az a mérkőzés. A jóslatok szerint a legjobb esetben is csak a következő naptári év elején léphet pályára, ő azonban nem így gondolja!

A 35 éves támadó a stockholmi Európa-liga-döntő előtt már közzétett egy videót, miszerint készen áll a fináléra. Ez természetesen nagyon korai lett volna, az azonban a jelek szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a vártnál hamarabb láthatjuk a pályán. Az oroszlánok nem úgy gyógyulnak, mint az emberek – írta az Instagram-oldalán Ibra.
már közzétett egy videót, miszerint készen áll a fináléra. Ez természetesen nagyon korai lett volna, az azonban a jelek szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a vártnál hamarabb láthatjuk a pályán. Az oroszlánok nem úgy gyógyulnak, mint az emberek – írta az Instagram-oldalán Ibra.

The touch will never disappear. Lions dont recover like humans. @azsportswear #itsnotaboutthegear

26.9k Likes, 508 Comments - IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on Instagram: "The touch will never disappear. Lions dont recover like humans. @azsportswear #itsnotaboutthegear"



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik