MU: Ha ismernék a sérülésem részleteit, sokkot kapnának – Ibra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.21. 12:41
null
Zlatan Ibrahimovic érdekes részletet árult el sérülésével kapcsolatban (Fotó: AFP)
Zlatan Ibrahimovic, a Manchester United labdarúgócsapatának sztárja visszatérése után érdekes részletet árult el a sérüléséről.

 

Mint beszámoltunk róla, Zlatan Ibrahimovic egészen elképesztő gyorsasággal visszatért, áprilisi súlyos térdsérülése után szombat este már újra a Manchester United mezében lépett pályára.

Noha a MU-nál hivatalos diagnózist sosem adtak ki a 36 esztendős támadó sérülésével kapcsolatban, a klub (valamint a média) utalásaiból mindvégig arra lehetett következtetni, hogy Ibrának „csupán” a térdszalagja szakadt el. A csatár most ezzel kapcsolatban érdekes dolgot árult el.

„Ha az emberek tisztában lennének vele, valójában milyen sérülésem is volt, sokkot kapnának, hogy játszom. Többről van szó, mint egy »egyszerű« keresztszalag-szakadás, de többet nem szeretnék erről mondani, ezért döntöttem úgy, hogy a részleteket megtartom magamnak és nem is beszélek róla.”

„Nem siettettem a felépülésemet, hat és fél hónapig nem játszottam. Az egyetlen titkom, hogy keményen dolgoztam, napi öt-hat órát. Amikor megsérültem, már akkor elmondtam, a feladás nem lehetőség, csak arra koncentráltam, hogy visszatérhessek. Tisztában voltam vele, hogy a fejemben dőlnek el a dolgok, a térdem pedig engedelmeskedik majd az agyamnak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik