MU: Ferguson szerint ő a legnagyobb elveszett tehetség

Vágólapra másolva!
2015.10.09. 18:19
Sir Alex Ferguson keze alatt rengeteg játékos vált klasszissá, van, akivel azonban a Manchester United labdarúgócsapatának legendás edzője sem tudott mit kezdeni.

„Sajnálatos módon vannak olyan játékosok, akik olyan háttérrel, mint Ryan Giggs vagy Cristiano Ronaldo képtelenek befutni. Ebből is látszik, a tehetség nem minden, mentálisan is bivalyerősnek kell lenni ahhoz, hogy a csúcsra érj” – írja könyvében, a „Leadingben” Ferguson, aki elárulta, ki miatt fáj a legjobban a szíve.

„Ravel Morrison a legjobb, aki elvesztegette tehetségét. Nagyon szomorú… Ő volt a legtehetségesebb játékos, akit valaha szerződtettünk, mégis el kellett engednünk, mert állandóan bajba került. Megszakadt a szívem, mikor megváltunk tőle, fantasztikus futballista, de egyre több probléma volt vele a pályán kívül, ezeket pedig képtelenek voltunk kordában tartani.”

A még mindig csak 22 esztendős Morrison 2012-ben szerződött az MU-től a West Hamhez, ahonnan a Birmingham Cityhez, a Queens Park Rangershöz, majd a Cardiff Cityhez került kölcsönbe.

A „kalapácsosok” végül 2015 januárjában adták el az angolt a Laziónak, ahol eddig az idényben összesen 51 percet játszott a Serie A-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik