MU: Falcao szíve szerint a Realhoz igazolt volna a nyáron?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.28. 10:27
null
Falcao a karrierje során többször is került olyan helyzetbe, hogy nem ő döntötte el, hol folytatja pályafutását (Fotó: Action Images)
Radamel Falcao, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United támadója egy friss nyilatkozatában arról beszélt, hogy a labdarúgóknak sokszor limitált lehetőségei vannak a pályafutásuk sorsának befolyásolása kapcsán.

A nyári átigazolási időszakban sokáig úgy tűnt, Falcao a Monacótól Real Madridhoz igazol, ám végül a „vörös ördögökhöz” került kölcsönbe. Nem biztos, hogy a kolumbiai támadó szíve szerint Angliában kötött volna ki. Erre utal legutóbbi megnyilvánulása, mely szerint a futballisták nem mindig annál a klubnál kötnek ki, ahol szeretnének.

„Hogy mennyire van egy labdarúgónak a saját kezében a sorsa? Egyáltalán nincs – mondta Falcao egy kolumbiai sportportálnak. – Sokszor mosolygok azon, ha azt kérdezik tőlem, miért nem maradtam valahol, vagy miért nem mentem máshová. Mintha a futballisták megválaszthatnák, hol játszanak…”

„Én is megkérdezhetném az újságíróktól, hogy »miért nem dolgoznak a CNN-nél vagy az ESPN-nél?« – ugyanez a helyzet a futball világában is. Nagyon ritka az, hogy te választhatod meg, melyik klubnál folytatod a pályafutásodat.”

Falcao elismerte, volt már ilyen helyzetben karrierje során. Elképzelhető, hogy a nyári átigazolása is ilyen szituáció volt, mivel akkor sok olyan hír jelent meg, hogy szíve szerint a Real Madridnál folytatná.

„Velem is többször előfordult már olyan, hogy nem tehettem azt, amit akartam. Nagyon szerettem volna menni valahová, de végül kénytelen voltam egy másik csapathoz szerződni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik