MU: De Geát elengedik Madridba, Valdés pótolja a kapust?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.12. 14:03
Angol sajtóértesülések szerint Víctor Valdésnek hamarosan szerződést kínál a Manchester United labdarúgócsapata. A korábbi pletykákkal ellentétben azonban a spanyolt nem a kispadra, hanem a kezdőbe szerződtetnék a „vörös ördögök”.

Víctor Valdés szerepe továbbra is tisztázatlan az MU-nál. Az október közepe óta a vörösöknél edző spanyol szerződést még nem kapott, angol sajtóhírek szerint azonban hamarosan nagyot ugorhat a manchesteri ranglétrán.Víctor Valdés szerepe továbbra is tisztázatlan az MU-nál. Az október közepe óta a vörösöknél edző spanyol szerződést még nem kapott, angol sajtóhírek szerint azonban hamarosan nagyot ugorhat a manchesteri ranglétrán.

Az Independent beszámolója szerint Louis van Gaalék hosszú egyeztetés után úgy döntöttek, a nyári átigazolási időszakban engednek a Real Madrid nyomásának, és egy nagyobb összegért – a korábbi hírek szerint 30 millió euróért – elengedik a blancókhoz De Geát.

A britek szerint az ok egyszerű: a manchesteri vezetőség nem tud megállapodni a fiatal kapussal, akinek a szerződése 2016 nyarán jár le, ingyen pedig semmiképp sem akarják elengedni egyik legjobbjukat.

A transfermarkt.de által 18 millió euróra taksált spanyol utódja is megvan már, az Independent állítja, a lassan újra százszázalékos állapotba kerülő Valdés pótolhatja a „vörös ördögök” kapujában honfitársát. A 20-szoros spanyol válogatott kapus márciusban szenvedett súlyos térdsérülést, azóta nem lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik