MU: nincs kizárva, hogy szerződést ajánlanak Víctor Valdésnek

Vágólapra másolva!
2014.10.25. 09:09
A Manchester United menedzsere, Louis van Gaal pénteki sajtótájékoztatóján egyebek mellett Víctor Valdésről, a Barcelona korábbi kapusáról is szót ejtett, aki a holland szakember meghívására a Premier League-ben szereplő klubnál folytatja a rehabilitációját, majd áll edzésbe.

A Bajnokok Ligája-győztes szakember a 2002–2003-as szezonban már dolgozott együtt Valdésszel a Barcelonánál, ezzel magyarázható, hogy a holland tréner edzéslehetőséget biztosít a térdsérüléséből lábadozó 32 éves kapusnak.

„Több korábbi játékosomnak kedveskedtem már hasonló gesztussal. Annak idején, amikor szükségük volt rá, Ronald de Boernak és Edgar Davidsnak is felajánlottam ezt az opciót. A brazíliai világbajnokság előtt Robin van Persie-nek engedtem meg, hogy az MU edzőközpontjában készüljön, pedig akkor még nem én voltam a csapat menedzsere” – mondta Van Gaal, aki elfelejtette megemlíteni, hogy a holland csatárklasszis azért edzhetett a „vörös ördögök” bázisán, mert 2012 óta a klub igazolt labdarúgója.

A hazája válogatottját világbajnoki bronzéremig vezető Van Gaaltól a sajtó képviselői megkérdezték, hogy elképzelhető-e Valdés szerződtetése.

„A Manchester Unitednek mindig nyitottnak kell lennie” – mondta sokat sejtetően a szakember.

A spanyol válogatott kapus márciusban szenvedett súlyos térdsérülést, azóta nem lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik