MU: De Gea közölte Van Gaallal, menni akar – ez volt a válasz?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.10. 13:40
David de Gea Madridba akar menni – legalábbis a spanyol sportsajtó értesülései szerint. Állítólag a Manchester United labdarúgócsapatának kapusa közölte Louis van Gaal menedzserrel, távozni szeretne – és azonnal választ is kapott kérésére.

Bár Madridban Iker Casillas távozása napról napra biztosabbnak tűnik – a blancók spanyol ikonja a Portóban folytathatja –, David de Gea ügyében továbbra sincs döntés.– a blancók spanyol ikonja a Portóban folytathatja –, David de Gea ügyében továbbra sincs döntés.

A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy Louis van Gaal, a Manchester United menedzsere közölte a madridiakkal, ha nem hajlandóak kifizetni a korábban kért, 45 millió eurós összeget egyik legjobbjukért, nincs miről beszélnie a két klubnak.

A Jugones tv-show beszámolója szerint a játékos nem akarja ennyivel lezárni az ügyet, az egyik edzés után felkereste Van Gaalt az irodájában, és megkérte, engedje el a Real Madridhoz.

A spanyolok úgy tudják, a holland mester azonnal válaszolt, és közölte, amíg ő az edző, De Gea nem hagyhatja el az Old Traffordot a szerződése lejárta előtt.

Az Atlético Madridban nevelkedő spanyol kapuvédő szerződése 2016 nyarán jár le Manchesterben, piaci értékét a transfermarkt.de 30 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik