Real Madrid: vége! Van Gaal bekeményített, jöhet a B-terv?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.28. 11:02
null
Van Gaal nem alkudozik, a madridiak pedig így feladták? (Fotó: Reuters)
Itt a vége? Spanyol lapértesülések szerint Louis van Gaal, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere bekeményített, így könnyen lehet, hogy a Real Madriddal többször hírbe hozott David de Gea mégsem szerződik a spanyol fővárosba.

 

David de Gea „madridi kalandjairól” szinte minden órában el lehet csípni egy-egy új részletet, az angolok és a spanyolok is többször eladták már a címlapokon a manchesteri kapuvédőt a Real Madridnak, ám a legfontosabb részlet még mindig hiányzik: a hivatalos bejelentés.

A blancók ügyeiben jól értesült Marca úgy tudja, könnyen lehet, hogy sosem kerül sor az aláírásra, a Manchester United menedzsere, Louis van Gaal ugyanis felvette a kesztyűt.

A Marca értesülései szerint a holland szakember közölte, elege van az alkudozásból: ha a királyiak nem hajlandóak kifizetni a „vörös ördögök” által kért összeget (sajtóhírek szerint 45 millió eurót), nem lesz üzlet – még Sergio Ramos bevonásával sem.

Állítólag Van Gaal olyannyira komolyan gondolja, amit mondott, hogy innentől készpénznek veszi, a 2015–2016-os idényben is De Gea védi a manchesteri kaput, így megszakított minden tárgyalást a posztra szánt kiszemeltekkel, így a Chelsea-től távozó Petr Cech sem érkezik.

A spanyolok szerint a Real Madrid vezetősége, élén Florentino Pérezzel, elkezdett ezért új megoldás után nézni, és mivel sem Iker Casillasban, sem pedig Keylor Navasban nem bízik a blancók első embere, életbe lépteti a B-tervet.

És hogy mi – jobban mondva ki – a B-terv? Ezt még a spanyolok sem tudják egyelőre…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik