MU: Anderson autóbalesetet szenvedett vasárnap reggel

Vágólapra másolva!
2010.08.02. 08:33
Az angol Guardian című lap értesülései szerint a Manchester United brazil középpályása, Anderson vasárnap reggel autóbalesetet szenvedett Portugáliában. Az első hírek szerint senki nem sérült meg súlyosan.

Anderson Audi R8 típusú járművével egy bragai klubból távozott egyik barátjával és egy brazil hölgy kíséretében, majd nem sokkal később letért az útról, és a falnak csapta autóját. A gépjármű hivatalosan kétszemélyes, így a megengedettnél több személy szállításáért szinte biztosan eljárás indul a 22 éves brazil ellen, de egy esetleges ittas vezetés is benne lehet a pakliban.

A hírek szerint Anderson annak köszönheti életét, hogy a helyszínre érkező segítség még azelőtt ki tudta húzni az autóból, mielőtt az lángokba borult volna. A három sérültet kórházba szállították, ahonnan néhány óra után elengedték őket kisebb agyrázkódással és zúzódásokkal.

Anderson három éve igazolt a Manchester Unitedbe, de az elmúlt szezonban több nézeteltérése is volt Sir Alex Fergusonnal a bulizós életmódja miatt. Érdekesség, hogy 2009 januárjában is autóbalesetet szenvedett egy United-játékos, méghozzá a most már a Real Madridban futballozó Cristiano Ronaldo, de ellene akkor nem indult eljárás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik