MU: a pillanat, amikor Mhitarjan végleg elvágta magát?

Vágólapra másolva!
2017.12.16. 13:23
Könnyen lehet, hogy meg vannak számlálva Henrih Mhitarjan napjai a Manchester Unitednél. Az örmény középpályás ugyanis sajtóhírek szerint november végén egy csapatértekezleten csúnyán összeveszett José Mourinhóval, a „vörös ördögök" menedzserével.

Nincs élete formájában mostanság Henrih Mhitarjan, az elmúlt nyolc találkozón mindössze egyszer szavazott neki bizalmat José Mourinho. A portugál tréner már egy ideje elégedetlen Mhitarjan teljesítményével, különösen a United nagyobb riválisai ellen nem találta elég jónak az örményt. Ilyen például a Chelsea – a londoniakkal játszott találkozó óta mellesleg Mhitarjan egyszer sem került be a kezdő tizenegybe.Henrih Mhitarjan, az elmúlt nyolc találkozón mindössze egyszer szavazott neki bizalmat José Mourinho. A portugál tréner már egy ideje elégedetlen Mhitarjan teljesítményével, különösen a United nagyobb riválisai ellen nem találta elég jónak az örményt. Ilyen például a Chelsea – a londoniakkal játszott találkozó óta mellesleg Mhitarjan egyszer sem került be a kezdő tizenegybe.

Az ESPN klubhoz közeli forrásai szerint tovább nőtt a feszültség kettejük között, miután az együttes november végi videoelemzős megbeszélésén heves vitába keveredtek. Mhitarjan azzal dühítette magára az edzőjét, hogy nem értett egyet a véleményével a Brighton ellen nyújtott teljesítményéről, és ezt a csapat előtt vitatta meg a szakemberrel.

Mhitarjan 2016 nyarán érkezett a Unitedhoz a Borussia Dortmundtól, de elképzelhető, hogy rövidesen távozik. Olaszországból az Inter érdeklődik iránta, míg a milánóiak középpályása, Joao Mário a hírek szerint talán pont az örmény jelenlegi klubjánál folytathatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik