Inter: több klub is vinné a távozni vágyó középpályást

Vágólapra másolva!
2017.12.16. 12:18
null
Joao Mário akár már a jövő hónapban távozhat (Fotó: AFP)
Már januárban távozhat a klubjától az Internazionale középpályása, Joao Mário. A portugál a több játéklehetőség reményében állítólag Spanyolországban, Franciaországban vagy Angliában köthet ki.

Portugál lapok úgy értesültek,Joao Mário távozni szeretne az Intertől, ugyanis nehezményezi, hogy nem kap elég játéklehetőséget. Továbbá attól tart, hogy emiatt a portugál válogatott keretébe sem kerül be a jövő nyári világbajnokságra.

A hírek szerint több klub is komolyan érdeklődik a középpályás iránt. Az egyik a Valencia, amely egyelőre csak kölcsönbe vinné Joao Máriót, ám a szezon végén kivásárolhatná a szerződéséből. Felvetődött továbbá a Paris Saint-Germain és a Manchester United neve is – az ESPN úgy tudja, az MU Henrih Mhitarjanért cserébe vinné.

Az Inter a tavalyi Európa-bajnokságot követően igazolta át a középpályást a Sporting CP-től, és 45 millió eurót fizetett érte. Joao Mário mellesleg kénytelen kihagyni a mai, Udinese elleni Serie A-találkozót, ugyanis jelenleg mandulagyulladásban szenved.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik