MU: „a nagy fordulat”, mégsem José Mourinho LVG utódja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.06. 09:15
Az angol sajtó hetek óta folyamatosan arról cikkez, hogy a jelenleg munkanélküli José Mourinho veszi át a Manchester United irányítását, az idő előtt távozó Louis van Gaal helyét. Ezen a hétvégén fordult a kocka – legalábbis a brit sportmédiumok hasábjain.

A The Sunday Times és a The Mirror is arról ír, hogy nem José Mourinho lesz a Manchester United következő menedzsere. A The Sunday Times szerint az utóbbi időben egyre jobban teljesítő fiatalok, köztük az új kedvenc, Marcus Rashford menthetik meg Van Gaal állását. A hollandot 2017 nyaráig köti szerződés a „vörös ördögökhöz”.nem José Mourinho lesz a Manchester United következő menedzsere. A The Sunday Times szerint az utóbbi időben egyre jobban teljesítő fiatalok, köztük az új kedvenc, Marcus Rashford menthetik meg Van Gaal állását. A hollandot 2017 nyaráig köti szerződés a „vörös ördögökhöz”.

A The Mirror egyenesen odáig ment, hogy a Manchester United vezetősége elutasította José Mourinho kinevezésének lehetőségét. Nem titok, hogy a jelenleg másodedzőként tevékenykedő Ryan Giggs személyében látják az MU következő menedzserét – a klub legendás nagyjai, köztük Sir Bobby Charlton is.

A The Mirror szerint José Mourinho elfogadta a döntést és beletörődött, hogy számára nem a Manchester Unitednél íródik a jövő.

Louis van Gaal a hétvégén utalt rá, hogy ő úgy tudja, mindenképpen kitölti a következő szezon végéig szóló szerződését a Manchester Unitednél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik