Manchester United: Már sosem leszek a régi - Fletcher

Vágólapra másolva!
2012.11.06. 19:32
Darren Fletcher, a Manchester United labdarúgócsapatának betegségéből felépült játékosa úgy nyilatkozott, hogy ugyan már egészséges, ám sosem lesz már olyan az élete és a játéka, mint azt megelőzően.
„Az állapotom már nem fog javulni, meg kell tanulnom ezzel együtt élni. Minden nap egy igazi csata számomra, figyelnem kell a diétára, és szednem kell a gyógyszereket, különben visszatérhet a betegség” – mondta Fletcher, akinek fekélyes vastagbélgyulladása volt, ami miatt az orvosok javaslatára tavaly november után szüneteltetnie kellett a futballkarrierjét.

„Ugyanakkor gyorsabb vagyok, mint azt vártam. Korábban sokkal gyorsabb voltam, de ez talán már a korral jár. A lábaim egyre jobbak. Ha júniusban vagy júliusban azt mondják, hogy ilyen szinten tartok majd, nem hiszem el” – mondta a középpályás, aki augusztusban az Aberdeen elleni felkészülési mérkőzésen húzhatta fel először újra a csapata mezét, és azóta ismét teljes értékű tagja a csapatnak, s immár öt tétmérkőzés van a háta mögött a szezonban.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik