Manchester City: Jövőre már nincs több kifogás - Nasri

Vágólapra másolva!
2013.05.22. 15:37
Samir Nasri, a Manchester City labdarúgócsapatának középpályása szerint jó döntés lenne a spanyol Málagától nagy valószínőséggel távozó Manuel Pellegrininek a szerződtetése, mivel a chilei szakember már rendelkezik BL-rutinnal, amire szükségük lehet a következő szezonban.

„Pellegrini nagyon jó választás lenne. A Bajnokok Ligájában már komoly sikereket ért el a Villarreallal és a Málagával is, és mindig a látványos játékra törekszik a csapatával, nekünk pedig pontosan erre lenne szükségünk. A klub azonnal közli velünk, ha megvan az új edző, de egyelőre ezek még csak pletykák" – mondta Nasri.

A City a 2012–2013-as szezonban egyetlen trófeát sem tudott begyűjteni. A bajnokságban a második helyen végeztek, 11 ponttal lemaradva a városi rivális Manchester United mögött, az FA-kupában a Wigantől, a Ligakupában az Aston Villától, míg a BL-ben a Dortmundtól szenvedtek vereséget a manchesteri kékek, így a klub elköszönt menedzserétől, Roberto Mancinitől.

„Mancini hozott Manchesterbe, így természetesen rosszul érintett távozásának a híre, de a futball már csak ilyen. Nagy elvárásaink voltak a szezont megelőzően, de végül semmit sem értünk el azonkívül, hogy kvalifikáltuk magukat a BL-be. Jövőre már nincs több kifogás" – tette hozzá Nasri.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik