Man. City: Sanénak súlyos a sérülése – végleg lemond róla a Bayern?

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.08.08. 17:11
null
Leroy Sanét le kellett cserélni, miután Alexander-Arnolddal ütközött (Fotó: AFP)
Leroy Sané, a Manchester City futballistája súlyos térdsérülést szenvedett a Liverpool elleni angol Szuperkupa-mérkőzésen. A német válogatott labdarúgót meg kell műteni, és több hónapos kihagyás vár rá – ezzel könnyen lehet, hogy a Bayern München végleg lemond róla.

 

Sanét a Community Shield 13. percében Gabriel Jesus váltotta, miután a Liverpool jobbhátvédjével, Trent Alexander-Arnolddal találkozott szerencsétlenül egy kirúgást követően. A 23 éves játékos azonnal jelezte, hogy ápolásra van szüksége, Pep Guardiola pedig a csere mellett döntött.

A Kicker értesülései szerint a Manchester City szélsőjét meg kell műteni, mivel a diagnózis alapján keresztszalag-szakadást szenvedett, így az is biztossá vált, hogy több hónapot kell kihagynia. Ez a sérülés a lehető legrosszabbkor jött Sanénak, hiszen sajtóértesülések szerint a Bayern München már mindenben megegyezett vele, és az angol bajnokkal is létrejött a megállapodás, ami 110 millió euróról szólt.

Így azonban valószínűleg már nem lesz semmi az üzletből, mivel a német rekordbajnok nem szívesen fizetne 100 millió euró körüli összeget egy olyan játékosért, akire hónapokig nem számíthat.

FRISSÍTÉS 18.15

A Manchester City hivatalos Twitter-oldalán megerősítette, hogy Sané térdsérülése valóban súlyos, a következő héten műtik meg.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik