Man. City: megműtötték a védőt, ilyen üzenet talán csak neki jut az eszébe

Vágólapra másolva!
2018.11.15. 07:26
Térdműtéten esett át Benjamin Mendy, a Premier League-ben listavezető Manchester City labdarúgócsapatának francia válogatott balhátvédje.

A 24 éves védő vasárnap még végigjátszotta a Manchester United ellen 3–1-re megnyert városi rangadót, majd elutazott a nemzeti csapat összetartására, ám hamar kiderült, hogy meniszkuszproblémái miatt nem tudja vállalni a játékot a francia válogatott soron következő mérkőzésein, ezért kikerült a keretből, és szerda este megműtötték Barcelonában.a Manchester United ellen 3–1-re megnyert városi rangadót, majd elutazott a nemzeti csapat összetartására, ám hamar kiderült, hogy meniszkuszproblémái miatt nem tudja vállalni a játékot a francia válogatott soron következő mérkőzésein, ezért kikerült a keretből, és szerda este megműtötték Barcelonában.

A Manchester City hivatalos honlapján megjelenő közleményből nem derül ki, hogy Mendy mennyi időre dőlt ki a sorból, ám a brit sajtó úgy tudja, a francia futballistára néhány hetes kihagyás vár, s lehet, hogy 2018-ban már nem léphet pályára.

Mendy az operációt követően a Twitter-oldalán üzent rajongóinak: „A másik térdem féltékeny lett, de a műtét sikeres volt, minden rendben van. Hamarosan visszatérek, srácok, de néhány meccs erejéig találjatok magatoknak másik csapatkapitányt a Fantasy Premier League-ben.”



Mendy súlyos térdsérülése miatt az előző idényt szinte teljes egészében kihagyta, de akkor a másik lábával adódtak gondok.

A Monacótól tavaly nyáron 52 millió fontért megvásárolt balhátvéd a jelenlegi szezonban 11 tétmérkőzésen öt gólpasszt adott.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik