Man. City: A bírókat kérdezzék, ne engem! – Guardiola

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.11.10. 20:45
null
Guardiola nagyon büszke a csapatára, inkább a játékvezetői kar munkáját kérné számon (Fotó: AFP)
Mint beszámoltunk róla, a Manchester City menedzsere, Pep Guardiola nem volt túlságosan elégedett a játékvezetéssel a Liverpool elleni rangadó (3–1) során. Saját csapatával annál inkább, s ezt a mérkőzés után is kifejtette.

„Ma megmutattuk, miért vagyunk bajnokok – kezdte a lefújás után a Sky Sports kamerái előtt adott nyilatkozatát a szakember. – Az, ahogyan ebben a stadionban játszottunk, hihetetlen volt. Büszkébb vagyok a csapatomra, mint valaha, Európa legerősebb csapata ellen teljesítettünk jól. Büszke vagyok, nagyon jól játszottunk.”

A 48 éves szakember a lefújás után gúnyos kézfogással „köszönte meg” a közreműködést a bíróknak, és a kamerák elé érve sem változott meg a véleménye.

„A bírókat kérdezzék, ne engem! Kérdezzék Mike Rileyt (az Angliában tevékenykedő játékvezetőket irányító szervezet, a PGMOL általános menedzserét – a szerző), a videobírós szobában ülőket, de ne engem. Próbáltuk tenni a dolgunkat, a teljesítményünkről szeretnék inkább beszélni, mert az nagyon-nagyon jó volt. A legtöbb csapat, amikor idejön, tiszteli az Anfieldet, de mi a legtöbbet hoztuk ki a csapatból, nagyszerűek voltunk. Ez volt a valaha volt egyik legjobb teljesítményünk, úgy játszottunk, ahogyan egy címvédőhöz illik. Még van hátra hét hónapunk – ha végül a Liverpool nyer, én leszek az első, aki gratulál.”

A találkozó után a Manchester City szépítő góljának szerzője, Bernardo Silva is csak annyit mondott: „Ha beszélek, bajba kerülök. Nem akarok beszélni.”

A mérkőzésről bővebben IDE KATTINTVA olvashatnak.

Sky Sports Premier League on Twitter

We showed why we are the champions" Pep Guardiola was proud of his players despite defeat at Anfield More: https://t.co/tIbipDtyYB https://t.co/Du5TPzEuKh

Guardiola reklamál

talkSPORT on Twitter

LFC appear to have completely rattled and broken Guardiola today #LIVMCI https://t.co/xGsIa8KFBi


Bernardo Silva rövid nyilatkozata

RiZzy on Twitter

We have a new version of the classic "I prefer not to speak" https://t.co/y1Vvwc7mJV


ANGOL PREMIER LEAGUE
12. FORDULÓ

Liverpool FC–Manchester City 3–1 (Fabinho 6., Szalah 13., Mané 51., ill. Bernardo Silva 78.)

A MÉRKŐZÉS SZÖVEGES TUDÓSÍTÁSÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik