Liverpool: 70 millió eurós ajánlat a Romának? A klub cáfol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.17. 17:19
null
Alisson egy ideig még biztosan a Roma kapusa marad (Fotó: AFP)
A Sky Italia információi szerint a Liverpool labdarúgócsapata felvette a kapcsolatot az AS Romával a brazil válogatott első számú kapusa, Alisson átigazolása ügyében. Az angol klub cáfolja a híreket.

 

A portál úgy tudja, a Liverpool 70 millió eurót (62 millió fontot) sem sajnálna a 25 éves kapusért, ám a Roma szeretné, ha a vételár közelebb lenne a 75 millióhoz.

A Sky Italia a délelőtti órákban klub közeli forrásokból úgy értesült, hogy a „vörösök” még nem tettek ajánlatot Alissonra, ám elképzelhető, hogy ez hamarosan változhat.

De az is lehet, hogy nem. A Sky Italián megjelent hír kapcsán ugyanis liverpooli bennfentesek arról tájékoztatták a Sky Sports Newst, hogy továbbra sem történt kapcsolatfelvétel a felek között.

Ha Alisson mégis klubot váltana, világrekordot jelentő összeget fizethetnének érte. A jelenlegi csúcsot Gianluigi Buffon tartja, akit 2001-ben a Juventus 53 millió euróért vásárolt meg a Parmától.

A 31-szeres brazil válogatott kapus az előző szezonban 49 tétmeccsen 47 gólt kapott, míg az oroszországi világbajnokságon végigvédte a nemzeti csapat mind az öt mérkőzését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik